ca

Aquest cop et volem sorprendre!

30 de juny de 2016
noticia_web_940x650_cat_v2

El domini .cat és un domini innovador, trencador i en constant evolució. És per això que aquest estiu et presentem la promoció més sorprenent que hem fet fins ara: a més a més del domini .cat al millor preu, ara també pots tenir el teu web amb .cat per 0€!

Es tracta d’un web presència ideal per a que puguis iniciar la teva estratègia digital. Però si encara vols anar més enllà, pots triar entre tots els packs que t’oferim per a desenvolupar un web amb totes les prestacions. Hi ha 4 packs per a triar.

Fidels a la nostra missió fundacional, volem que el català guanyi rellevància a Internet i la millor manera de fer-ho és posar a l’abast de tothom la possibilitat de tenir un web. Gràcies als acords als que hem arribat amb diferents professionals del sector TIC, aquests serveis es prestaran mitjançant la nostra xarxa de col·laboradors de confiança, que formen part de la comunitat TIC CENTRAL www.ticcentral.cat (el market place de la Fundació puntCAT).

I si ja tens un web i només t’interessa el domini, cap problema! Aprofita’t de la nostra promoció d’estiu i registra el teu .cat al millor preu.

Tens fins al 31 d’agost per aprofitar-te de la promoció més refrescant del .cat
Per a més informació ves a: estiu.fundacio.cat

Notícies relacionades