ca

Apunta’t a Webs al punt .cat i guanya un curs gratuït de Drupal per a mestres i alumnes

16 de gener de 2014
drupal_imatge_web

La Fundació puntCAT ofereix tres cursos gratuïts d’iniciació al gestor de continguts Drupal, basat en programari lliure. Els cursos, que volen fomentar la creació de pàgines web i facilitar als joves un ús avançat de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tenen com a destinataris les tres classes escolars que s’inscriguin més ràpid al concurs de creació web Webs al punt .cat.

Gràcies a la col·laboració desinteressada de la comunitat Drupal en català, la Fundació puntCAT proporciona amb aquests cursos eines a mestres i alumnes perquè puguin desenvolupar un web de forma òptima i apliquin els coneixements adquirits en futures creacions web. L’objectiu és que els participants de Webs al punt .cat segueixin participant en l’elaboració de llocs web en el futur i siguin proactius en l’ús de les noves tecnologies.

En què consisteix Webs al punt .cat
Webs al punt .cat celebra enguany la seva quarta edició. Es tracta d’un concurs organitzat per la Fundació puntCAT, que convida els estudiants de territoris de parla catalana a dissenyar un lloc web dins del seu àmbit acadèmic. La convocatòria per inscriure’s al certamen, que va dirigit a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior del curs 2013/2014, estarà oberta fins al 17 de gener de 2014 des d’aquest web. Els participants, que han de fer-ho en grups de 2 a 5 alumnes i comptar amb un professor/a que els faci de tutor/a, tenen temps fins al 12 de març per crear els webs del concurs. El tema és lliure i el contingut ha de ser principalment en català. Els guanyadors obtindran interessants premis i, a més, podran participar en el concurs de creació de llocs webs internacional Dot Award.

A hores d’ara ja són 122 els grups inscrits al concurs d’enguany, el que representa més de 400 alumnes d’arreu dels Països Catalans que ja han començat a desenvolupar els seus llocs webs.

Com optar als tres cursos gratuïts
Si voleu optar a un dels tres cursos gratuïts de Drupal, els professors interessats haureu de dirigir-vos a https://websalpunt.cat/inscripcio/ i inscriure la vostre classe al concurs. Després haureu d’enviar-nos un correu a info@websalpunt.cat indicant-nos el vostre nom, telèfon, nombre d’alumnes a classe i dia en què que voldríeu fer la formació. El curs es pot efectuar entre el 2 i el 13 de desembre i tindrà una durada aproximada de dues hores a càrrec d’un formador de Drupal, que es desplaçarà als centres per realitzar-lo in situ. Un cop més, donem les gràcies a la comunitat Drupal per la seva col·laboració.

Notícies relacionades