ca

Aniversari dels 10 anys de l’obtenció del domini .cat

14 de setembre de 2015
foto_ok

Aquest dimecres, 16 de setembre, la Generalitat de Catalunya organitzarà un acte per celebrar els 10 anys de l’obtenció del domini .cat, que va ser aprovat per l’ICANN el 16 de setembre de 2005, fruit d’una iniciativa privada de la comunitat catalanoparlant.

L’acte, que comptarà amb la participació de Ricard Huguet, president de la Fundació puntCAT, és d’accés gratuït i se celebrarà dins del marc del congrés IoT Solutions World Congress a la Fira Gran Via (Av. Joan Carles I, 64, L’Hospitalet de Llobregat) entre les 16 i les 17 hores. Per accedir-hi, només cal inscriure’s-hi prèviament per correu electrònic a l’adreça difusio.dgtsi.emo@gencat.cat

Amb l’entrada a aquest esdeveniment també podràs visitar gratuïtament l’àrea d’exposició del IoT Solutions World Congress.

El programa complet de l’acte es pot consultar a continuació:

16:00h Introducció i presentació, a càrrec de Jordi Puigneró i Ferrer, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació

16:10h Explicació de l’evolució del domini .CAT, a càrrec de Ricard Huguet, president de la Fundació puntCAT

16:20h Explicació del procés de petició del domini .CAT, a càrrec de Jordi Alvinyà (promotor del .CAT), Manel Sanromà (promotor del .CAT), Jordi Bosch (exsecretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i promotor del .CAT) i Amadeu Abril (promotor del .CAT)

16:40h Cloenda
Meritxell Borràs, consellera de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya

* La fotografia que acompanya aquesta notícia correspon als impulsors principals del domini .cat. D’esquerra a dreta apareixen: Vicent Partal (impulsor), Amadeu Abril (principal impulsor), Joan Francesc Gras (primer president de la Fundació puntCAT), Salvador Alegret (segon president de la Fundació puntCAT), Jordi Alvinyà (impulsor) i Marc Piferrer (president de l’Associació puntCAT, que va ser prèvia a la Fundació).

Notícies relacionades