ca

Acabem aquest any i comencem el nou apropant .cat a tothom!

30 de desembre de 2011

A falta d’un dia per a finalitzar l’any 2011, engeguem una nova promoció amb la que tothom podrà aconseguir un codi de descompte per a donar d’alta o renovar un .cat a meitat de preu durant un any (com sempre, el preu final depèn del registrador escollit i els serveis addicionals contractats). Per a obtenir el teu descompte, que podràs fer servir fins al 15 d’abril de 2012, has d’entrar a https://diada.totssom.cat i escollir un dels quatre jocs que et proposem. En guanyar una partida de qualsevol d’aquests senzills jocs divulgatius, rebràs el teu descompte.

Es tracta de la darrera promoció que realitzem aquest any per a celebrar les diades nacionals més emblemàtiques dels diferents territoris de parla catalana. El passat 11 de setembre vam estrenar aquest tipus de promoció per a celebrar la Diada de Catalunya; el 9 d’octubre ens sumàvem a la festa nacional del País Valencià celebrant l’entrada d’en Jaume I a la ciutat de València; el 7 de novembre commemoràvem amb la comunitat nord-catalana la signatura del Tractat dels Pirineus, i ara li arriba el torn a la Festa de l’Estendard o Diada de Mallorca. Aquesta festa cívica, la més antiga d’Europa, té lloc cada 31 de desembre en record de la conquesta catalana de la major de les illes balears, al 1228. Amb el lema “Perquè el nostre Estendard Digital és .cat” hem volgut animar, no només tots els mallorquins i mallorquines sinó tothom, a tornar als orígens, recuperar la nostra identitat i projectar-la cap al futur. I a Internet, això s’aconsegueix amb un espai propi sota el domini .cat.

Des d’avui fins al proper 8 de gener, aprofita la promoció de la Diada de Mallorca i aconsegueix un .cat al 50% del seu preu habitual. Si encara no tens el teu propi espai a Internet, és un bon moment per a prendre el domini de la teva vida o per a regalar-li a qui vulguis. No pateixis si creus que no te’n sortiràs, registrar un .cat és ben fàcil i en pocs segons ja pots disposar d’ell per a treure-li tot el suc a Internet, a més a més, nosaltres et podem ajudar a saber Què fer amb un .cat. I si ja has pres el domini de la teva vida digital, aprofita aquesta promoció per a renovar el teu .cat en qualsevol moment sense esperar a que caduqui, doncs renovar és afegir un any a la data d’expiració que consta en el whois del domini, sense importar quin dia renoves.

Bona diada als germans i germanes mallorquines, i bon 2012 a tota la comunitat .cat!!
Comptem amb vosaltres el proper any per a seguir fent una Internet més justa i humana per a tothom.

Notícies relacionades