ca

A punt dels 50.000 .cat! Premiem a qui endevine quan els aconseguirem

19 d’abril de 2011

Gràcies a vosaltres .cat no ha parat mai de créixer, com pots comprovar en aquesta estadística. Hores d’ara som molt propers a disposar de 50.000 dominis .cat registrats i, com l’ocasió s’ho mereix, celebrarem l’èxit d’assolir aquesta xifra rodona; més endavant t’anirem informant. Però abans que res, quan creus que arribarem al registre número 50.000?

Hem creat un esdeveniment a Facebook  a través del qual tothom pot tractar d’endevinar el dia exacte en que es registrarà el .cat número 50.000. La participació està oberta a tothom i és ben senzilla, només cal disposar d’un usuari a Facebook i escriure, al mur de l’esdeveniment, la data en la que creus que es registrarà el domini 50.000. A la pàgina de domini .cat hem instal·lat un comptador que informa, a temps real, dels dominis .cat registrats. Hores d’ara som 49.350 i el marcador continua pujant, a poc a poc però sense aturar-se. Potser aquesta informació t’orienta una mica a l’hora de predir quan veurem el número 50.000!

Un cop assolits els 50.000 dominis, sortejarem 25 USB de 4GB entre les persones que hagueu encertat la data exacta i us enviarem la memòria de 4GB a casa gratuïtament! Només acceptarem una resposta per usuari/a, d’altra forma invalidarem la participació d’aquella persona. Tens fins al dimecres 27 d’abril, inclòs, per a participar-hi!

Qui no arrisca no pisca!!
Moltes gràcies pel teu suport, bona sort i que la força dels dominis t’acompanye!

Notícies relacionades