ca

#7anyspuntCAT 3/7

15 de febrer de 2013
exemple_TW_prova3_0

Seguim amb el joc que us hem proposat per a celebrar el 7è aniversari de .cat. Si vols saber com funciona, llegeix el primer paràgraf d’aquesta nota al bloc i participa-hi, et regalarem un descompte per a un .cat si realitzes el següent repte. Aquest és el repte d’avui (3/7): Volem seguir creixent per a fer de .cat un domini encara millor i amb la vostra col·laboració ho aconseguirem abans. Amb aquesta prova us volem convertir en Ambaixadors i Ambaixadores 2.0 de .cat. La gran majoria de vosaltres ens seguiu a Twitter o a Facebook, ara doncs es tracta que recomaneu als vostres amics/es que també ens segueixin. Si aconseguiu que dos d’ells es facin nous seguidors nostres* a alguna d’aquestes xarxes socials (vosaltres també ens heu de seguir, eh!), i ens ho feu saber abans de demà dissabte a les 16 hores, el descompte serà vostre i ells/elles entraran al sorteig de 5 samarretes puntCAT. Teniu múltiples formes de demanar als vostres contactes que ens segueixin: per les xarxes socials, correu electrònic, sms, whatsup…  però han de ser ells o elles les que ens indiquen que són amics vostres. Com? Els deixem escollir alguna d’aquestes formes:

  • O bé ens avisen per Twitter: El missatge serà lliure, però els vostres amics/es ens hauran d’enviar una piulada amb el nostre nom (@puntCAT), que contingui l’etiqueta #7anyspuntCAT i que indiqui que són amics vostres, posant el vostre usuari a Twitter. Aquest és un exemple:

  • O bé ens avisen per Facebook: Per això hauran d’anar a https://facebook.fundacio.cat i escriure un missatge al nostre mur on, com a mínim, indiquin que són amics vostres, com es veu a l’exemple de sota:

Un cop comprovem que heu fet correctament la vostra tasca d’Ambaixadors/es, us contactarem per Twitter o Facebook per anunciar-vos que heu guanyat el descompte. Això serà el proper dilluns, dia en que també anunciarem quins dels vostres amics/es han guanyat les samarretes. A les persones que ens seguiu durant tot el joc per a aconseguir el vostre domini gratuïtament, que en sou moltes (mil gràcies!), veureu que aquesta prova és un pèl més complicada, però sabem que sou ben capaços de fer-la! Ànims, alguna de les següents serà bastant més fàcil! 😉 *No seran vàlids els seguidors que faci menys de dues setmanes que van obrir el perfil a alguna d’aquestes dues xarxes.  

Notícies relacionades