ca

34 comerços de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja tenen el seu web amb domini .cat

27 de juny de 2017
Gira comerç local Vendellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i l’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors en col·laboració amb la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.

Del 7 al 23 de juny, 34 comerços de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han demanat el seu lloc web en català gràcies al programa comerçlocal.cat. La proposta ha tingut molt bona rebuda per part de comerciants i restauradors. Des del moment de la presentació del programa comerçlocal.cat diversos establiments de l’associació de comerciants i restauradors es van mostrar interessats a tenir presència a Internet en català.

Finalment s’han registrat un total de 34 dominis .cat al municipi, dels quals 32 han aprofitat l’ocasió per tenir el seu primer web presència de forma totalment gratuïta. El programa comerçlocal.cat, a més de servir de plataforma per la difusió de contingut en català, ofereix als comerciants que registrin un domini .cat, l’elaboració d’un web gratuït amb la informació bàsica del seu negoci per tal de fer més accessible la presència dels petits comerços a Internet.

«Des de l’associació de comerços, la valoració del programa comerçlocal.cat ha estat positiva i molt satisfactòria, ja que els comerciants associats han entès que aquesta iniciativa és una gran oportunitat per començar a tenir presència a Internet. Per tant, estar present a la xarxa pot millorar la comunicació amb els clients i pot donat a conèixer la nostra activitat d’una manera ràpida, eficaç i gratuïta» comenta María José Gómez, Presidenta de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors.  

La Fundació puntCAT promou amb aquesta gira per tot el territori de parla catalana un programa que fomenta l’accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar a conèixer el seu comerç a internet i augmentar els seus clients potencials.

Per a més informació podeu contactar al telèfon gratuït 900 866 192 o a través del lloc web www.comerçlocal.cat.

Notícies relacionades