ca

2a Beca puntCAT per a la South Summer School on Internet Governance

9 de novembre de 2009

La Fundació puntCAT atorga per segona vegada una beca per assistir a la South Summer School on Internet Governance que en aquesta ocasió es celebrarà a Sao Paulo (Brasil) del 21 al 26 de març de 2010.

Amb aquesta beca puntCAT vol ajudar a capacitar persones que en la seva feina, estudis o treball voluntari necessitin el reforç conceptual i de relacions que aporta el curs. La persona guanyadora de la beca es compromet, a la seva tornada, a divulgar la governança d’Internet (*) en una conferència pública o a fer una treball de recerca per a puntCAT que reforci i l’estratègia de la Fundació en aquest camp.

Des de puntCAT entenem que la governança d’Internet pren cada dia més importància i que és vital tenir persones preparades que participin, facin recerca, opinin i influeixin en els diferents àmbits de la IG.

Amb aquest esperit, puntCAT és membre d’ICANN, en particular del grup de registres genèrics, i participa en el GNSO. També som membres de CENTR (associació europea de dominis territorials) i de LACTLD (associació llatinoamericana de dominis territorials), de la que vam ser els primers membres associats de fora de la regió.

Aquí trobreu les condicions per a demanar la beca (PDF 112kb). Podeu enviar les candidatures des d’avui fins el 13 de desembre de 2009.
(*) Entenem per governança d’Internet (Internet Governance o IG) com es governa Internet i les implicacions polítiques, econòmiques, socials i polítiques, el paper d’ICANN, els registres i altres agents de la indústria, els aspectes jurídics de la seguretat i la privadesa a Internet, així com la llibertat d’expressió, el comerç electrònic, la neutralitat de les xarxes, la protecció de la propietat intel·lectual, els “creative commons”, la lluita contra el cibercrim, la barrera digital i les repercussions d’aquests temes en el desenvolupament futur d’Internet.

Notícies relacionades