ca

27 comerços de Taradell ja tenen el seu web amb domini .cat

29 de desembre de 2017
comerc_local_taradell

L’Agrupació de Botiguers de Taradell i la Fundació puntCAT han fet possible el programa de digitalització Comerç local al municipi.

De l’11 al 28 de desembre, 27 comerços de Taradell han aconseguit el seu lloc web en català gràcies al programa Comerç local. Dels comerços que han volgut participar al programa de digitalització, 22 d’ells no tenien presència a Internet amb el seu negoci, i han aprofitat l’ocasió per registrar el seu domini .cat i aconseguir un web presència gratuïtament.

La Fundació puntCAT tanca així un any amb gires per tot el territori català, en el qual s’han registrat més de 500 dominis .cat amb la creació gratuïta d’un web presència per a donar visibilitat al petit comerç en l’entorn digital.

El programa comerçlocal.cat compta amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció de Política Lingüística del Departament de Cultura, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de la Presidència i el Consorci de Comerç Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Coneixement.

Per a més informació podeu contactar al telèfon gratuït 900 866 192 o bé a través del lloc web www.comerçlocal.cat.

Notícies relacionades